Gott nytt alla!

Har förmodligen inte tid att sitta här under dagen så nu har jag fått det sagt!



Ha det bäst! // Carro

Det närmar sig!

Japp japp, snart är det nyårsafton och vi får skåla för 2010!
Vår nyårsafton kommer bli bra, jag känner det i hela kroppen, ser fram emot! Tänkte jag skulle försöka locka hit Emelie idag så vi kan göra potatisgratängen klar så är det bara att värma den i morrn, den är oftast godast dagen efter tycker jag, då har den dragit åt sig alla smaker och smakar mer :) Vi ska spela massa spel och lyssna på massa bra musik och snacka massa skit! :) Och självklart blir det raketer! Men jag stannar nog på insidan med Puffe vid tolvslaget ja, vill inte att han ska va rädd och vad hjälper bättre mot rädsla än just MAMMA? :)

Rekordmatchen va en häftig grej att uppleva men också skrämmande! Det häftigaste var att Mustasch öppnade upp allt med två låtar plus att Ralph Gyllenhammar sjöng nationalsången!
Att hockeyn skulle bli mindre bra det visste vi men att det skulle bli PINSAMT det va vi nog inte förberedda på. Sen kom ju tydligen inte alla in som hade köpt biljetter och vi stod på byggnadsställningar som sviktade som en trampolin ungefär, (jag va livrädd). Nej igen höjdare på det sättet men vi va iaf där. Men nästa gång det blir en sån här match och nästa rekord ska slås ja då kan vi säga ha så kul till de som då ska dit, det kommer bli jäkligt kallt och ni ska va glada om ni kommer därifrån med livet i behåll.
Vi va där första året, That´s enough thankyou.
Tänk om läktarna,(byggnadsställningarna) hade rasat! Ställningen hoppades sönder på några ställen men som tur var så klarade sig folket. Men tänk om? En ganska läskig tanke måste jag säga!
Det ska inte va LIVSFARLIGT att gå på hockey!
Men som sagt, upplevelsen i sig är mäktig, vi klarade oss och vi va med om det.
Men kan man verkligen säga att rekordet slogs när inte alla som hade köpt biljetter kom in? Nej det kan man inte så tyvärr GÖTEBORG.

Nu ska jag städa inför i morgon, vill ha fint när man får finbesök! :)




Seb och Miika på Julafton!

Rekordmatchen!

Ja i morrn är det dags! 30 144 människor på en och samma hockeymatch och vi kommer va där och sätta rekord! Är man inte hockeyintresserad förstår man nog inte riktigt varför det låter så häftigt men eftersom jag är en hockeyfanatiker så borde det betyda att jag förstår innebörden, meningen och att jag kommer få uppleva känslan. VI kommer få uppleva! Jag tror där emot inte att Färjestad kommer att bjuda på nåt vidare motstånd mot Frölunda, man kan inte påstå att de har varit på topp den här säsongen men alla har vi svackor, men att få vara där när det händer det är fan grejer de! :)
Rekordmatchen Frölunda - Färjestad den 28/12 09 på NYA gamla Ullevi. I´m gonna be there.


Just nu sitter jag i min nyinköpta pyjamas och mår väldigt bra. Köpte den på mellandagsrean på Bergvik idag, dock va den inte med på rean men. Vi hittade massa fint till Miika, han måste va världens snyggaste! :)

Don´t worry be happy!



Christmas update.

Hade en mysig julafton, mindre mysigt på statoil juldagen och annandagen men vad gör man inte för pengarna.


Det va gott med en kall en efter jobbet idag :) Haha!


Hyuvää Joulua!

Det kanske stavas så :)


Sitter o väntar på att det ska bli vår tur att basta. Sen ska jag göra mig fin innan Kalle Anka!
Undrar om farbror Tomten tycker jag har varit tillräckligt snäll i år?



God Jul alla!

Fick jag spela om partiet, fick jag chansen en gång till.

Lyssnar mycket på Thåström just nu, älskar hans hesa röst och skumma texter!
Alla sagor, alla under, allt på samma gång!

Ja då är det snart dags då, att välkomna årets julafton! Ser fram emot uppesittarkvällen men en person saknas.
Ibland önskar jag att människor kunde svälja stoltheten och inte vara så principfasta, det är ju trots allt bara jul en gång om året. Men alla vill inte fira jul så är det... Men detta år vill jag verkligen fira!
Jag vill fira att jag har en underbar fästman som jag älskar så högt och jag vill fira att jag har fått en så himla fin familj på köpet! De är helt underbara hela bunten och jag trivs himla bra i deras sällskap. Tack, tack tack!

Vad har detta år mer fört med sig för gott?! Jag har suttit och funderat på det ett tag och självklart ligger min och Ewelyns Turkietresa på topp!
Men det finns en sak som jag ser som vädigt viktigt och positiv och det är att jag har fått lite av min självkänsla tillbaks. Den där Caroline som morsan letade efter här i några år, den där Caroline som var glad, ja hon är tillbaks! Jag vågade äntligen släppa taget om en människa som jag insåg inte gjorde mig mycket mer än ledsen och besviken. Jag släppte taget och växte som människa! Jag vågade tro på mig själv igen! Tack alla vänner som stod vid min sida fast jag va en idiot, tack mamma som aldrig gav upp, tack pappa för att du aldrig slutade påpeka att jag skulle släppa taget och tack Miika för att du älskar mig!
Jag älskar er! <3


Jag har drömmar precis som alla andra. Det här är min största dröm! :

Jag vill bo här



med de här killarna



med den här utsikten och egen brygga!




Ja det var min dröm de. En del drömmar går ju faktiskt i uppfyllelse! Vi vore inget utan drömmar!


Vill bara upplysa om att jag är en skogsmulle, kommer alltid vara en, en stolt sådan! :)




God Jul till er alla!






Be-Bop-A-Lula Hela Jävla Dan!

Ja det va namnet på Thåströms nya samlingsskiva och den vill Caroline vääldigt gärna ha! :)
Kan ju alltid hoppas att farsan läser det här :)

Snart är det jul! Det känns underbart och jag längtar. Synd bara att julafton är över så snabbt.
Jag börjar jobba klockan 10 på juldagen så jag missar den årliga lutfisken och kusinträffen hos mormor och morfar och det gillar jag inte. Men ingen annan vill jobba så jag är tvungen och trots allt ger det väldigt mycket pengar så jag ska inte klaga. Jag ska heller inte gå ut och festa detta år som jag gjort de senaste åren så egentligen spelar det mig ingen roll. PENGAR är alltid bra att ha. På tal om pengar! När man har blivit två får man dubbelt så mycket i kuvertet från mormor och morfar har jag märkt :) Miika sa att han tyckte vi skulle skaffa en till i familjen men vi får nog vänta några år hehe.

På onsdag den 23 blir det julskinka och uppesittarkväll hos mamma och Bg. Har redan köpt bingolotter!
Gillar uppesittarkvällen, det är mysigt att sitta uppe tillsammans och vänta in julen.

I morrn är jag ledig och då hade jag planerat att städa inför julen. Vi började idag men i morrn tänkte jag damma och torka golven så det blir riktigt rent och luktar gott en stund.
I morrn kväll ska jag bada Puffe, klart han måste bli julfin och lukta gott han också! :)

Idag har jag stickat klart min röda åremössa och jag insåg att den va väldigt varm vilket är mycket positivt med tanke på att det är 13 minusgrader ute! :) Jag gillar kylan, så länge man klär sig ordentligt är det så jäkla härligt!

Ett helt år har förlöpt sen vi för första gången började tjata om stormatchen/rekordmatchen som spelas på nya gamla ullevi. På måndag är det äntligen dags och det ska bli riktigt kul! Kallt dock men varma kläder finns det fullt av:) Kul med en tågresa, mycket trevligare än att åka buss. På tåget kan man ju iaf röra sig och man har möjlighet till toalett även om man får köa väldigt länge. Synd bara att Cissi och Henrik ska åka buss..
Ett stort tack till dej pappa för att vi fick resan i julklapp!


Nu tror jag att jag ska försöka slita Miika från Sega Rally så jag får spela lite Cars :)
Vem vet, kanske börjar på en ny åremössa nu ikväll också, har faktisk garn liggandes!

Måste bara avsluta med en rolig julhälsning:)

Bästa sättet att uppnå inre frid är att göra klart alla saker man påbörjat.
Så jag bestämde mig för att se mig omkring här om det var något som inte var klart.
Så nu har jag tagit resten av rödvinsflaskan, Bailyes`n, de sista 14 ölen i backen, resten av stesolidburken och valiumkartan, en chokladkartong och de sista 8 lyckopillrena. DU ANAR INTE HUR BRA JAG MÅR!
SNACKA OM INRE FRID! Men jag förstår inte varför Maria vill ha ner mig från taket? Så med polisen hängande i takrännan på väg upp så passar jag på att önska dej en riktigt god jul och ett gott nytt år! :)

HA HA HA! ;)



Söndagstripp till Newbody.

Hej och hallå bloggen! :)
Det var ett tag sen!

Jag har vart ledig hela helgen och jag har njutit av varenda sekund.
I fredags efter jobbet åkte vi direkt hem till svämor och Björn. Det skulle bakas julgodis minsann! Så för första gången i mitt liv har jag gjort knäck. Väldigt enkelt :) Vi avslutade den kvällen med en gammal svensk klassiker
"Black Jack" och familjepizza. Vi hann med att basta också! 
Igår lördag blev vi bjudna på torsk med kokt potatis och äggsås, bland det godaste som finns enligt min smak.
Sen gjorde vi typ ingenting, bara slöade och kollade på massa filmer och spelade lite xbox.

Idag har vart en trevlig familjedag! Vi landade i Nykroppa runt klockan 13 idag, första stoppet gjorde vi hos farmor. Där vankades fika:) Andra stoppet gjorde vi hos mormor och morfar där vi som vanligt den 4:e advent firar mammas och morfars födelsedagar lite i förväg. Morfar skrapade sina trisslotter och vann hela 75 kr på den lotten han fick av mig och herr Berglund. Vi får hoppas att nästa lott bjuder på betydligt större summor!
Självklart blev det fika nr 2 på villavägen! Vi avslutade kalaset med ett lite lättare julbord bestående av julskinka, rödbetssallad, mormors inlagda sill, janssons, köttbullar och siktkaka med julost.
Ni anar inte hur mätt jag är just nu. Kunde ha rullat hem. Bara en försmak på julen!

Nu sitter vi i soffan och jäser, ska snart bege mig ut på promenad med världens bästa hund. Sen blir det nog sängen för klockan ringer tidigt i morrn och jobbet kallar. Men snart är det jul och jag är iaf ledig på julafton!

Jag avrundar med en bild på Puffe P i vinterjackan :)



Han gillar inte luvan men en bild gick han med på sa han :)

Erik Grönwall.

När jag för första gången hörde och såg Erik på hans första audition och lyssnade när Andreas Carlsson sa att han skulle kunna ge sin högra arm för att ha hans sångröst då visste jag att han skulle gå hela vägen och det sa jag också. Vem vann idol igår? Jo Erik! :) Jisses vilken sångröst och utstrålning!
Men jag måste säga att Calle har fått en plats i mitt hjärta för herregud va bra han va igår!
Han har växt nåt enormt de senaste fredagarna och jag beundrar honom!



Vinnarlåten:

http://www.youtube.com/watch?v=e1YcuKCkZaI

I love it!


Thankyou.

Sen du kom in i mitt liv vet jag att allt har en mening!
Just wanna say thankyou.


Det kanske finns nån mening med att bli sjuk efter grissprutan också.
Tycker faktiskt lite synd om mig själv för tillfället. Halsen värker och svider och jag har feber.
För tillfället sitter jag upp i soffan, enda anledningen till att jag bytte ställning är att jag är så fruktansvärt uttråkad! Jag skulle ju städa idag, damma, diska och dammsuga hade jag planerat. Känner att jag skulle vilja ta tag i det nu men min kropp säger emot mig.. Hoppas det går över snabbt! Det värsta som finns är att bara ligga så här. In prison with just my own thoughts.


Nej nu ska jag lägga mig ner o kolla på julgranen.






Årets Nyårssupé som NÄSTAN e klar! ;)

Förrätt: Mongolisk nudelsoppa

Varmrätt: Baconlindad fläskfilé på kantarellbädd, potatisgratäng, smörslungad färsk sparris och gorgonzolasås.

Dessert: Vaniljpannacotta såklart! ;)

Så ser middagen ut för tillfället. Förmodligen kommer vi ändra oss flera gånger om angående förrätt och dessert men jag har en känsla av att det blir bra i slutänden.
Ser fram emot nyårsafton! Miika, Emelie, Emil, Vi kommer ha jättetrevligt!

Pictures.

Jag sitter här i mina nya glasögon och ser hur bra som helst ;) Fast jag måste erkänna att det är riktigt obehagligt att bära dem för tillfället, det sägs att det tar ett tag innan det känns bekvämt. Med tanke på att de är riktigt snygga så hoppas jag på att det bara tar "ett tag" och inte en dag längre.

Jag är så One Tree Hill beroende! Behandlingshem för serieberoende existerar det?! Njej..

Pappa får klara sig utan sin söta dotter på julbordet i morgon. JAG BARA KAN INTE MISSA IDOLFINALEN!
Vet att det måste låta helknäppt men jag har varit på ett julbord i år men inte sett nån idolfinal. Hah!
Har suttit bänkad varje fredag kl 20 och hejat på Erik, det vore väl fan om jag skulle missa the grand finale när han kommit så långt! Den där Kalle Kristiansson e riktigt bra han också, han har växt enormt mycket de senaste fredagarna så jag ser fram emot morgondagen. Må bäste man vinna!

Tog den berömda grissprutan idag. Gick in helt själv UTAN MAMMA. Jisses va stor jag har blivit! Haha.


Snodde några bilder av Emma från förra fredagen som jag tänkte slänga upp, mina ligger fortfarande kvar på kameran :( Enjoy!




Me and my love!



Emma och Therese.




Gillar den här Idolfreaksgrejen ;)






Sen tänkte jag lägga ut lite äldre bilder som jag gillar skarpt! :)



Den här bilden ÄLSKAR jag!



Den här är klockren :)




<3


Vi saknar dej Micke Johansson!



Sötnöt!



Avslutar med denna. Grattis på födelsedagen Stefan Qvist!


Tre saker samtidigt.

Sitter o försöker peta ihop en inköpslista och kikar med ett halvt öga på bonde söker fru och lyssnar med båda öronen på Melissa Horn - Jag ska sakna dej i morgon. Jag är tjej så jag kan göra mer än två saker samtidigt! ;)


Helgen har varit bra! Vi va som skrivet hos Tess o Stefan på glöggkväll i fredags och det var mycket trevligt.
Tyckte det va skönt att umgås med Emma igen.
I lördags bjöd jobbet på julbord och allt utom köttbullarna va gott. Pepparkakskryddor i köttbullar är inte för mina smaklökar.. Men det va trevligt att alla fick umgås ihop en kväll!
Igår söndag jobbade jag 10-18 istället för kära CarlLee. Jag tror att han uppskattade att jag tog hans skift med tanke på det sms jag fick under gårdagen :)

"Jag tror nästan att jag älskar dej lite för att du tog mitt skift, jag hade jättetrevligt igår ;)"
Inte varje dag man får höra sånt från sina arbetskamrater hehe :)

Förrsten, tack brevbärarn för att min post va genomsur när jag skulle hämta den!
Jag hade fått ett stort paket i brevlådan och det hade de tryckt ner fast det egentligen va för stort och det resulterade i att locket stod öppet. Vad händer då? Jo posten blir blöt och går nästan inte att läsa!
Men tanke på att jag och Puffe gick upp ur sängen 11.30 så har ju lådan stått öppen en bra stund.. Thanks.

Nej nu måste jag fortsätta med inköpslistan. Ska snart åka och hämta mitt hjärta som är på väg hem från grums och halkbanan! ;)

Tänkte försöka lägga upp bilder från fredagen lite senare, måste bara ladda batteriet i kameran först.

Check.

På dagens schema står promenad, inköp av diverse, massa mys i soffan och en eller två riktigt bra filmer, glöggkväll med idol hos Therese o Stefan, sova över hos svärmor o Björn (om min käre fästman nu har meddelat dom det ). Ja det verkade va i stort sett allt! Rätt så härlig dag om jag får säga det själv.

Nån som har några förslag på vad man kan äta idag? ;)


Nej varför vänta, mp3n är ändå laddad så det är väl bara att ge sig ut.


So long!

Kallt och härligt!

Underbart med minusgrader, välkomna ska ni vara! Ni får gärna stanna några månader så vi slipper slasket!
Man kanske inte kan få allt men vore det för mycket begärt att be om lite snö så att det blir lite vitt på backen också? Tänk på det iaf! :)

Nu ska jag bege mig till tvättstugan sen blir det ut i skogen med morsan!

Hörs senare!

Carrokväll! <3

Kom nyss hem från herr Rydelius hus. Carro och jag har käkat fet pizza så här på en tisdag, vi har kollat på andra avenyn och vi har spelat bowling, tennis, boxning och golf på Wii :) Längesen jag skrattade så mycket som ikväll och jag hade absolut ingen aning om att ett tv spel kunde va såå kul! Det här hoppas jag att vi gör om snarast! :)
Tack för en riktigt rolig kväll gumman, vi behövde de här :)



Jag vet inte vad som flög i dig när du helt plötsligt hörde av dej till mig efter typ 5 år.
Men eftersom du gjorde den första kraftansträngningen av oss två så trodde jag faktiskt att du menade det du skrev. Nu känns det som det var evigheter sen jag svarade dej och varje gång jag går in på FB kollar jag inkorgen efter nya mail men jag drar en nitlott varje dag.
Som tur är gör det inte ont, det känns bara tråkigt.
Du har inte varit en del av mitt liv på väldigt länge och jag har väl vant mig vid det, fanns inga alternativ just då. 
Jag begär inte mycket av dej men det finns så mycket jag skulle vilja fråga dej om. Men jag tror inte på att frågorna kommer bli ställda ,de kommer bara eka i mitt huvud. Jag vet att det finns svar men de svaren kommer jag aldrig att bli tilldelad för jag tror inte du har kraft nog att tala.
Vi skulle ha behövt tala med varandra och jag tycker att du började bra. Vad hände? Fick du kalla fötter? Du kan väl inte va rädd för mig, jag dömer dej inte! Jag hade bara hoppats så innerligt på  en förändring, att vi en dag skulle kunna skratta åt allt konstigt, dumt och onödigt som har varit. 
Jag tvivlar i detta sammanhang och det är förmodligen det du också gör just nu. 
Det är bara det att vi tvivlar på helt olika sätt...
Jag dyrkade dej, jag älskade dej. Idag försöker jag att minnas hur det kändes men jag kan inte komma ihåg... :(

Jag följde med mamma och BG till Lesjöfors idag och hälsade på moster Marita. Kul att träffa henne igen, kan ju inte påstå att det är allt för ofta vi ses inte.. Men som sagt, trevligt trevligt!
Fick också en glad överraskning idag. Vi ska på julbord med jobbet på Lördag! Ser verkligen fram emot det!
Mitt första julbord med ett jobb ever! Vuxenpoäng va? ;)

Nu låter det som älskling har somnat här bredvid mig. Ska tyst tyst tyst försöka smyga ner under täcket!

Godnatt världen!


Förresten! Jag har permanentat mej och jag ska bli glasögonorm! ;) Ljuva förändringar!

RSS 2.0