En vacker dag som denna!

Underbara sommarvärme välkommen välkommen ska du vara!

Idag är en sån där riktigt underbar dag! En sån där dag när jag verkligen trivs med mig själv, i mig själv, med den jag är! Är inte dessa dagar underbara så säg :)

Vi har en flytt och en resa framför oss. Flytten bär av till Filipstad igen den 20 juni och resan den går av stapeln den 30 juni till underbara Rom! :) Känner mig lite stressad, är så mycket som ska hinnas med inför en flytt. Det tråkigaste av det hela är ju att man måste städa ur den gamla lägenheten innan man lämnar den bakom sig. Som tur är får vi god hjälp med både flytt och städ. Tapetseringen av vardagsrummet står kära farmor och johnny för, tack o bock! Jag längtar!

Jobbade till två idag. Sprang direkt in till bäste Carro på frisyrtrollet och fick min lugg klippt så jag kan se igen :) Du är allt bra snäll du gumman! <3
Ewelyn är hemma från sin Turkietresa och sprider ljus och värme över mig igen. Vad gjorde jag utan dig min skatt? Du är den bästa av de bästaste vänner och jag är lyckligt lottad som har dig i mitt liv :) Tänk att vi har känt varann sen vi va fem år! Jisses va gamla vi börjar bli...  :)



Jag har märkt att flyttkartongerna inte packar sig själva så det är nog lika bra att jag sätter igång. Det börjar äntligen närma sig! :)


Miika min själsfrände, du och jag mot världen! Älskar dig <3




RSS 2.0