Vive le shopping!





                                                              Hej hopp!

Vad har ni haft för er? Det frågade min mor förut. Jag behövde inte tänka innan jag svarade, vi har shoppat!
Önskar bara man hade mer pengar att handla för. Tänk att få slippa bry sig om hur mycket man har kvar på kontot. Tänk om man bara kunde få pröva på att vara rik, bara för ett tag! Skumt att bli en normal svensson efter det bara...

Idag har jag köpt ett par nya skor, ett par nya jeans och en ny schal :) Nöjd!






Nej fantasin den flödar inte idag. Nu ska jag läsa lite sen blir det idol.

Puss!


Roadtrip.

Yes! Vi startade gårdagen i Filipstad och avslutade i Upplands Väsby. Vi hann med flera stopp på vägen. Första stoppet blev i Arboga och självklart Mc Donalds. :) Media Markt i Västerås och sist men inte minst godisaffären med över 500 sorters godis i Hummelsta. Ganska lätt att få beslutsångest där, man kan ju inte direkt ta av alla sorter.. Vi va iaf framme runt 15 snåret och packade in grejerna och oss själva hos M´s mormor o morfar. Vi begav oss ganska så direkt mot Upplands Väsby Centrum och började vår shopping :)
Blev faktiskt inte så mycket för min del, en sminkväska och en sminkspegel och en ny skitsnygg bh i rött med svart spets. Grymt nice! :)
Miika köpte sig en stickad tröja och en halsduk, tur att man är ett så bra smakråd ;)
Vi vandrade hemåt och väl där serverades pannkakor men eftersom min dumma mage inte vill att jag ska äta det så fick jag äggsmörgåsar och de smakade smaskens!.


Idag har vi vandrat i gamla stan och shoppat i city. Vi åt på pizzahut, inte min favorit men majoriteten bestämmer ju. Jag, sanna och Miika fikade på ett urmysigt café i gamla stan, va så mysigt så jag hade kunnat sitta kvar fortfarande men M blev rastlös och fick spring i benen. En stor fet guldstjärna till dagens laktosfria latte, här i storstaden får man tydligen vara känslig mot laktos :)


Just nu sitter jag i sängen, mina ben värker, mina fötter värker. Helt fel skor att göra storstan i.


Nu skip-bo sen Basta.






Bye.


The way it used to be.




Idag blev det sovmorgon, vi gick upp ur sängen kl 10.15 :) Kunde ha legat kvar länge för vi va båda grymt trötta men en kissnödig hund fick mig att studsa upp. Han är en bra väckarklocka!.
Har hunnit med massa "måsten" idag. Tvättat, diskat, dammsugit, torkat golv och dammat, skurat toaletten. Allt går så mycket lättare när man är två!. :) Så nu är alla kläder för Stockholmsresan tvättade och snart torra, resväskan packas i morgon! Jäääj! :)
Vi har också hunnit med en skogspromenad, kaffe hos Katta och badat hunden. Nu ligger han här i soffan på en filt och torkar. Blev några ledsna miner när hans denta fresch va slut, han brukar alltid få en sån efter ett bad, men idag fick han nöja sig med kulor och det gick tydligen hem det också.

Har bestämt mig att börja spara lite extra pengar efter jul. En Turkietresa väntar i September och jag ska se till att jag har med mig mycket fickpengar så jag kan shoppa i massor! Måste dock se till att inte proppa resväskan full redan på ditresan, är nämligen expert på det!, utan denna gång ska jag se till att den är full när vi åker hem :)
Än så länge är det jag Ewelyn och Miika som planerar att åka. Nån mer som är sugen? :) Säg bara till!

Saknar kusin! Känns som hon är långt borta! Visserligen går det fort att ta tåget till Göteborg men det där med att få tummen ur är lite mer besvärligt. Det borde inte vara men man blir bekväm när man trivs hemmavid. Har iaf planerat en liten resa nästa år, är ju trots allt inte så långt dit. Sen brukar hon alltid komma hem på jul så vi får se till att umgås ordentligt då. Om hon nu kommer hem detta år, med tanke på att hon är vikarie precis som jag så vet jag att det är svårt att tacka nej till jobb runt julen för det är då man tjänar som bäst. 
Men du ska iaf veta att jag saknar dej!

Jul... Ja det är ett kapitel för sig. Har inte uppskattat julen på många år, inte sen min bror slutade vara min bror. 
Men detta år längtar jag faktiskt. När två blir en så finns det helt plötsligt två familjer att fira julen tillsammans med och det ser jag fram emot. Är till och med sugen på att boka ett julbord för första gången sen ja jag vet inte när. Har ju alltid jobbat på julborden och då blir man inte lika sugen när man bär på maten fram och tillbaka.
Men i år är jag sugen och jag hoppas att jag kan få med mig några :)



Jag tänker på dej ofta. Jag pratar aldrig om dej men du finns ofta i mina tankar. Du va min bror, jag litade på dej och jag älskade dej men en dag va du plötsligt borta ur mitt liv. Utan förklaringar, du bara försvann. Jag ser dig ibland och då går tankarna direkt till det faktum att jag idag skulle ha varit faster till två små tjejer.
Det är nog den jobbigaste biten. Att förlora dej var som att förlora en del av mig själv, du stod mig så nära och jag försvarade alltid dej i vått och torrt. Men det räckte tydligen inte.. En dag var jag helt plötsligt inte din syster längre och det gör ont. Ibland undrar jag om du tänker på mej och i så fall vad du tänker. Det finns ett hål i mitt hjärta, jag undrar om jag nånsin kommer blir riktigt hel. Jag saknar dej nåt så otroligt.
Jag tänker ofta tillbaka på allt det roliga vi gjort och allt vi har delat. Jag minns också många gånger då du verkligen stod upp för mig och försvarade mig, ibland behövde du inte ens göra det men du gjorde det ändå och för det är du guld värd. Jag vet att på den tiden betydde jag lika mycket för dej som du fortfarande betyder för mig. Vem vet, en dag kanske vi sitter vid samma bord och diskuterar gamla minnen och skrattar tillsammans.


Nu blir det duschen sen ska mina naglar få sig lite manikyr!

Sov gott alla.



De rätta färgerna!



På lördag är det dags att dra på sig munderingen och smörja stämbanden.
Är på tok för länge sen jag kunde åka ner. Min gnista är iaf tillbaks, låt oss bara hoppas att laget känner desamma.

Hej hopp!.

Det va ju inte igår, sämst på uppdate..
Har inte direkt haft en strålande helg. Tre dagars migrän måste räknas till en helt annan kategori. Tur att man har underbara arbetskamrater som ställer upp! Skulle egentligen ha befunnit mig på statoil hela helgen men så blev inte fallet. Så tack Tommi, Kalle och Therese!

Ny vecka, nya utmaningar. Trodde jag skulle bli en soffpotatis fylld av ångest den här veckan eftersom jag bara hade en dags jobb och det var igår. Men så blev inte fallet, jag jobbar i morgon och på torsdag också. Då kommer jag inte ur balans och det måste ju vara positivt! :) Ser fram emot torsdagens boxträning med Carolajsan, typ enda gången vi hinner ses nu för tiden. Vi jobbar ofta om varandra och det är fruktansvärt tråkigt. Skärpning!. 

Det börjar dra ihop sig till Stockholmsresan nu, i morrn är det bara en vecka kvar!. 
Kan inte sluta tjata om det eftersom jag ser fram emot det såååå!. :)

Nu blir det tvättstugan, promenad med hunden och kl 17 vankas det kaffe hos Catta.


Tokbra!. 

A huge problem.

Nu är Puffe och jag nyss hemkomna från en morgonpromenad, vi har också hunnit med lite frukost.
Sen Puffe och jag blev attackerade av en stor svart hund så är jag så sjukligt nervös varje gång vi går utanför dörren. Det går bra så länge Miika följer med men varje gång jag ska försöka mig på en långpromenad själv med hunden så kommer farbror ångest o knackar på axeln. Jag går ut och ger mig fan på att jag ska klara hela rundan men är nervös som få och varje gång jag hör minsta lilla ljud så hoppar jag till. Jag kan inte ens räkna på fingrarna hur många gånger jag vänder mig om för att försäkra mig om att det jag hörde förmodligen bara va ett löv som föll från trädet. Det är tagiskt. Eftersom det bara blir värre har jag en känsla av att rädslorna är här för att stanna om jag inte gör något snarast. Men vad? Möta rädslorna som mamma säger, jag antar att det stämmer. Det finns vissa ställen jag inte vill gå förbi för jag vet vilka hundar som bor där osv. Varje gång de skäller blir jag så nervös att det värker i kroppen. Jag vill inte känna så, jag vill kunna gå överallt för jag älskar skogen och trivs där i vanliga fall. Jag gör min egen hund nervös på grund av min egna nervositet, det känns fel men jag kan inte hjälpa det. Jag tror att varje hund vi möter utgör ett hot, då är det inte så konstigt att Puffe tror det också.
Du måste släppa taget iaf litegrann sa min mamma häromdagen, jag vet att det är sant men jag vet bara inte hur jag ska lyckas. Jag måste slappna av...


Veckorna går fort när man har nåt att se fram emot. På fredag ska jag till en minst lika idoltokig tjej som jag själv är o kolla, nämligen Emma :) På lördag blir det först jobb mellan 12-18 sen spelkväll hos Sanna o Björn.
Mycket trevligt!. Kan inte sluta tänka på Stockholmsresan heller,det ska bli så grymt kul!.



Sambo och fästmö. Jag är lycklig!. Jag vore inte hel utan dig. Jag älskar dig mest av allt Miika!.





Världens vackraste kille!.

Stockholm.

Gårdagen va inte så rockig som jag hade hoppats på. TYVÄRR. Förfesten va trevlig men sen vet jag inte riktigt vad som hände. Det blev en riktigt kylig promenad i strumpbyxor och klänning hem till mor. I kylan bestämde vi oss att mellanlanda där för natten vilket resulterade i två värkande ryggar i morse, hade glömt va trångt det var att dela en 90 säng haha.

Miika och jag följer med Sanna och Mirka till Stockholm vecka 44 och det ska bli såå kul!. Jag ser verkligen fram emot den trippen! Vi har planerat gamla stan och skansen annars hoppas jag på ett par lugna dagar. Äntligen lite semester! :) STOCKHOLM here we come!
Måste ju även nämna att min kära mor tar på sig ansvaret som hundvakt när vi är borta.
Tack morsan, du är en klippa!.

Den kommande veckan består i stort sett bara av jobb. På onsdag är jag dock ledig men då har jag massa annat att göra. Och till det viktigaste under veckan, jag ska besikta bilen på tisdag. Enligt mitt horoskop så är den dagen min turdag. Hoppas turdagen kommer ihåg mig bara...


Slänger upp några bilder från igårkväll!.


Tack o hej! :)





Ewelyn va sååå fin igår!.





Marilyn Monroe! :)




Puss puss!.




Puss igen <3

Skitbil.

Japp, det va ordet. Är så trött på den så jag kräks snart. Den ska besiktas nu den 13.e till råga på allt. Men min kära sambo brukar inte gå bet när det gäller nånting så jag är ändå helt säker och väldigt positivt inställd till att han klarar även detta :) Bara det att jag inte riktigt känner för att öppna plånboken igen. Suck!.

Idag ska jag fixa garderoben, måste bara hitta lite energi först. Känns som den bor lite långt inne för tillfället bara. 
Men efter en morgonpromenad med hunden ska den nog återvända. 
Va fasen, jag drar ut på en gång!.






Ett midsommarskämt för typ hundra år sen, haha.







Jag och hjärtat på tuben i Kroppa. <3

Helgen.

I fredags kväll hjälpte vi Sanna och Björn med trädgården. Miika blev bästis med motorsågen och jag fick släpa bort grenarna från det som en gång va en hög syrénbuske. Sen blev det två vändor med en full släpkärra, den tredje fick Miika och sanna stå för, jag och björn övergick till att skala räkor. Björn och Miika stod för pizzadegen och Sanna fullbordade pizzaprojektet och lyckades strålande! :) Sen lyckades jag få folket att kolla på idol med mig, mycket tack! :)

Statoil stod på schemat lördag och söndag. I går va det riktigt dåligt med folk, tror att hela Filipstad stannade inomhus. Med tanke på busvädret gjorde de nog helt rätt. Idag har det iaf varit lite mer folk och då får man genast lite mer energi. Therese o jag avslutade arbetspasset med en pizza på restaurang KÖKET. Gilla!

Nu sitter jag här o försöker planera veckan lite. Jag har fyra arbetsdagar framför mig. Två kvällar och två nätter. Hade tänkt att fortsätta mitt projekt med garderoben. Får knappt plats med nånting och har så himla mycket kläder som jag inte använder plus att jag knappt hittar nåt i röran. Ska ta tag i den saken.
I morrn förmiddag kommer farmor upp. Vi hade tänkt oss en långpromenad och jag hoppas att vädret vill desamma. Äggsmörgås och kaffe utomhus är riktigt smarrigt! Vi hoppas på uppehåll.

Längtar tills på torsdag när det är box igen. Hoppas jag mår lite bättre än vad jag gjorde i torsdags. Höll på och svimma flera ggr och kände mig yr fast jag knappt tog i och ansträngde mig. Tänk vad mycket negativt en förkylning kan föra med sig. Man tappar ju allt...

Nu ska jag in i bokens värld, hade tänkt läsa ut KVINNOR SOM HATAR MÄN.


Puss!




Precis där vill jag vara just nu, underbara MARMARIS!. Så där brun skulle ju inte heller va helt fel o va igen... LÄNGTAR EWELYN!


RSS 2.0