Rent hus.

Ja det programmet började nyss och jag har precis konstaterat att jag kan låta min disk stå några timmar till utan att få ångest, kommer ändå aldrig upp i deras snuskiga nivå, tack o lov. Har ju hur rent som helst om man nu skulle jämföra. Men jag tror jag zappar vidare till nästa kanal för bättre program finns ju även om nivån är låg på många tv program nu för tiden. Scrubs tillhör iaf inte den kategorin.

Har precis slängt i två tvättmaskiner. Till skillnad från många som bara känner det som ett tvång att tvätta så är jag en av de som gillar det. Doften av nytvättade kläder är en bland de bättre dofterna. :)

Pratade med en kompis som jag och Ewelyn träffade i Marmaris förra året. Han ska åka tillbaks på fredag och jag önskar verkligen att jag hade haft råd att hänga på. Ewelyn är för tillfället helt galen och vill verkligen att vi ska dra nu. hehe. Men jag har bestämt mig för att börja spara ihop pengar så vi kan åka nästa år i slutet av augusti. Till dess hinner nog både jag och Miika få ihop pengar så jag kan få visa honom paradiset på jorden. World´s greatest place, Marmaris! :) LÄNGTAR.


Nu ska jag gå över till Catta o dricka kaffe.



Over and out.



<3

Hej hopp! ;)
Tog en långpromenad med hunden i skogen idag igen. Solen sken och ljudboken rullade på kapitel efter kapitel. Kunde ha gått hur långt som helst! Längtar till morgondagen när jag får bege mig ut igen!.

På kvällsschemat stod det LJUSPARTY hos kära Ewelyn. Mycket folk! Köpte ett ljusset med mango/mandarin. :)
Finns mycket i den katalogen jag vill ha men inget man kan köpa på en gång, kostar alldeles för mycket pengar.

GE MIG MER JOBB TACK!

I fredags va vi till Kd med Sanna, Björn o Mirka på en shoppingtur. Jag fick ganska mycket kläder inhandlat.
Herr ångest knackade på dörren flera gånger under helgen för att jag brände ganska mycket pengar men jag bestämde mig för att skrämma bort den jäkeln!. Jag köpte sånt jag behövde och sånt jag velat ha under lång tid och när jag i morse kollade kontot insåg jag att det inte va så farligt som jag trodde. Det såg ganska lovande ut.
M köpte sig ett par jeans o jisses vilken tajt rumpa som kom fram!. He he :)

I morrn bitti kommer det en snubbe o sätter in en fläkt i badrummet. Varför ska hantverkare alltid envisas med att komma så tidigt som möjligt på morgonen?. Jisses... Bara att gå upp i tid. Hade tänkt mig ett besök hos kära Mickurt i morgon också.

Nej nu får det nog bli soffan.

For the record, Calle Kristiansson rockar!



Skogspromenader.

Har haft en avslappnande helg. Igår blev det långpromenad på Högbergsfältet med pappa, M och Puffe. Idag tog vi långpromenaden i Nykroppa istället. Riktigt skönt. Gynnande dagar!

Den kommande veckan har jag knappt nå jobb alls o det känns mindre kul. Blir väldigt lätt rastlös när man är hemma och är ledig även om det är skönt. Konstig känsla det där. Måste jobba mycket, vill va säker på att pengarna kommer in även under hösten och vintern. Sen har jag ju denna finna restskatt som ska in den sista november också. Den gynnar i alla fall inte!
Så trist att man alltid måste tänka på pengar, allt kostar pengar, allt handlar om pengar.
Både gillar och ogillar pengar.



I morrn är det hockey igen. Tur att man har många hockeymatcher att se fram emot nu under hösten.
November närmar sig med stormsteg. Just nu diggar jag hösten för september/oktober brukar va helt okej och färgerna är fina. Bara månaden efter som känns som ett enda stort mörker. Mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem från jobbet. OGILLA.


Nu ska jag ladda Mp3:n med ISPRINSESSAN av CAMILLA LÄCKBERG. Skönt me skogspromenader när man får lyssna på en bok samtidigt. Sen blir det film och popcorn. THE PROPOSAL står på listan.


Puss!




Lägg märke till mina nyinköpta jeans! ;)




Skogen. Soooo peaceful.




Idol.

Japp, snart är det dags igen. Helt besatt haha! ;)

Skönt att hockeysäsongen dragit igång igen! Synd bara att mitt dunkande huvud satte stopp för en tripp till LLA ikväll. Men men säsongen är inte över än :)


Bloggtorka, JAPP.



Måste säga grattis till världens bästa BJÖRN som fyller 23 idag! :)






Life!

Har vart uppe sen kvart i sju i morse och kollat på O.C. Älskar den serien! Det är bara det att varje gång nån av karaktärerna får sina hjärtan krossade så känns det som nån sticker kniven i mig! Ha ha;) Känner mig lika löjlig varje gång men den serien kan verkligen få mig att känna. 
På tal om brustna hjärtan, det är verkligen underbart att känna sig hel, inte längre känna sig krossad och för första gången på riktigt känna sig ÄLSKAD.
JAG VET ATT DET ÄR PÅ RIKTIGT.
Jag behöver inte längre försöka lappa ihop något som jag en gång i tiden intalade mig själv va på riktigt. Jag va medveten redan då om att det bara var en av oss som ville satsa men livrädd för att va ensam stod jag ut. Jag tillät mig själv att bli förödmjukad gång på gång och det får jag leva med. Men sanningen är den att allt detta inte längre spelar någon roll. Jag har funnit lyckan och den sanna kärleken och allt annat känns som bortblåst.
Nu vet jag hur det känns att vara lycklig på heltid och jag gillar den känslan. Den gynnar liksom! ;)

Det enda negativa för tillfället är att jag inte kan sluta oroa mig över jobb och att min hals känns vidrig.
Men ingen big deal, det reder sig!
Om en timme eller två efter en lååångpromenad med Angelica så känns nog allt bra! ;) <3



JAG VILL HA HUS. NU. FAST JOBB. JA TACK.


Jag ska på LASSE WINNERBÄCK i LLA den 4:e Nov! OH YES!








Måste bara lägga upp en klockren bild på tre klockrena brudar! :)






Snart.




Det är nära nu...

En riktigt bra dag.

Det kan man säga! Hockeyns dag i LLA. Färjestad-Leksand stod på schemat.
SJÄLVKLART besegrade svenska mästarna LIF i denna träningsmatch. 4-0 stod på tavlan när slutsignalen ljöd och vi bara log. För mig kändes slutsignalen som ett startskott för Elitserien 09/10 och mungiporna drogs automatiskt uppåt igen :)
Trots många tunga förluster spelmässigt sett ser färjestad ändå stabila ut. De nya spelarna välkomnades genom en presentation och en snabb intervju var. Sen visade många av dem vad de gick för och mitt största plus ger jag till finländaren Antti Pihlström. Vilken maskin! Sen såg jag absolut inget minus i att nye målvakten Karlsson vaktade sin målbur riktigt ordentligt. Keep up the good work! Får nu grabbarna bara spela ihop sig lite mer så ser då jag ingen omöjlighet i att vi står på torget i guldhjälmar igen nästa år.
VÄLKOMMEN TILLBAKS DU UNDERBARA ELITSERIE! :)






Nu ska jag sluta leka sportkommentator o bädda ner mig i soffan bredvid M.



Bjuder på en sportig bild på farsan. Bye!










Idol.

Har precis kollat på idol som resten av svenska folket va det verkar som. Statusuppdateringarna på FB handlade mest bara om idol idag hehe ;) Gillar det programmet starkt och har alltid gjort. Fastnar i det och när det är dags för fredagstävlingarna så sitter jag som fastspikad.
Gillade förresten Robin Bengtssons version av "Girls just wanna have fun" haha ;) Innan jag fattade vem det va sa jag till Miika, fan va bra han va, han sjunger som RB och vips så fick vi se att det va han haha ;)

Carro och jag va iväg på kickbox idag igen och idag var det verkligen sååå kul. Idag fattade man mer vad man skulle göra och tiden behövde inte gå åt till att öva in slagen, idag va det bara att slå och sparka som bara den ;)
Kickbox gynnar, tack Carro!

Dags att packa ner Skib-Bo i väskan o dra till jobbet! Godnatt alla!



Ett tips, tryck inte fyra rostade smörgåsar direkt efter träning. Så jävla onyttigt o herregud va uppblåst jag är!
Men men, hungrig som en varg va jag och smörgås va det enda huset bjöd på.



Det ligger kärlek i luften.

Ja men visst då va oxhälja över o massa pengar är brända. Lika kul varje år, tills man kommer hem o räknar över pengarna o får ångest. Precis samma sak hände detta år och kommer fömodligen hända nästa år och året efter det också.. Alltid lika kul o handla på marken även om man egentlligen inte behöver grejerna man köper. Jag behövde inte blommorna jag köpte tex. för vårt hem ser redan ut som en djungel ;) Men de rosablommiga gummistövlarna som inhandlades för 450 svenska kronor måste nog vara det bästa markenköpet ever! ;)
Tack La Familia för två riktigt roliga dagar! Det va väldigt kul att alla gick tillsammans! ;)
Måste även notera att jag vart nykter hela marken och det har väl inte hänt sen man va typ 15 ;) He he.

Jag vill se den svenska versionen av High school musical musikalen på Göta Lejon!


Har jobbat mycket sista tiden nu och det känns riktigt bra! Hoppas på mycke mer framöver i denna kommande mörka årstid. Bättre att jobba och ha något att göra än att sitta hemma o grubbla och inte få någonting gjort. Kroppen fylls med mer energi när man håller igång!
På tal om att hålla igång så vill jag testa Core ikväll. Nån som känner sig manad att följa med kanske? ;)


På lördag blir det en familjedag i LLA! Färjestad ska krossa Leksand i en träningsmatch och min far ska lägga en straff på LIFs andremålvakt i andra periodpausen. Dä ni! :) Tror att jag ska fråga Sanna o Björn om de vill följa med! Längtar efter tacobuffén som alltid serveras vid lite större evenemang. Helt klart godkänd!


Längtar efter Miika som just nu mekar med min sketna 855.. Men som det låter så håller skitbilen på att förvandlas till en "bättre skitbil". Vi hoppas på det bästa och håller tummarna för att kostnaderna inte blir allt för dyra. Oh yes we do...






M. Du är aldrig ensam så länge jag andas!

Detta eviga regnande...

Jag man vet ju att det är marken när man tittar ut genom fönstret. Vilket jävla regnande. Hunden tittar snett på mig o fnyser när jag frågar om vi ska gå ut, han hör att det regnar o vägrar helt enkelt. ;) Normalt brukar det räcka med att man säger "SSSS" så studsar han. Från koma till full fart på två röda! But not today.
Det lutar åt en städdag idag. Börjar jobba kl 18 ikväll så jag hinner om jag bara vill. Frågan e om ja vill? Suck.
Skönt o va inne när det pissar ute iaf.
Har precis kollat på djurpolisen i Houston. Tårarna börjar rinna i stort sett varje gång jag kollar på det programmet. Kan verkligen inte förstå hur folk kan va så hemska mot djur! Jag menar djur e försvarslösa, vi människor ska veta bättre! Blir så förbannad.

Igår va jag o Carro iväg på kickboxning! Så sjukt jobbigt o så sjukt kul! Äntligen har man hittat något som man känner att man vill fortsätta med! Är riktigt stel idag men igårkväll var det faktiskt värre. Trappor är inte o leka med för tillfället! Hade faktiskat tänkt mjuka upp kroppen med en långpromenad med hunden idag men just nu känns det verkligen inte så lockande. Vi är tydligen två som tycker så ;)
En kopp the till o en bra bok skulle gynna. Måste undersöka bokhyllan, läste ut en bok igår så vet inte riktigt vad jag vill läsa nu. Roligare o köpa en ny bok, älskar nya böcker!

Nej nu tror jag det är dags för frulle men först måste jag väl tvinga ut Puffe P på en morgonpink!






Hos dej e jag stark, hos dej e jag underbar.

RSS 2.0